Kombëtarja, miqësore me Turqinë në qershor

IMG_4341

299221_632215353471116_1819236408_naSport – Kombëtarja Shqiptare mund të zhvillojë një tjetër miqësore. Bëhet fjalë për një ndeshje me Turqinë që mund të luhet më 1 qershor, por jo në Tiranë.

Meqenëse ekipi kombëtar ka grumbullim në Zvicër është menduar që të bëhet edhe një miqësore para Norvegjisë dhe kundërshtari  mësohet se janë turqit edhe ata të grumbulluar për eliminatoret e qershorit.

You must be logged in to post a comment Login