Figura mistike në ndeshjen e Bayern

bayern

aSport.info – Një grup misterioz të rijnsh shkaktuan një habit ë madhe dhe një sërë thashethemesh me prezencën e tyre në ndeshjen mes Hertha Berlinit dhe Bajern-it në Allianz Arena të shtunën.

11 meshkuj të panjohur të gjithë të veshur me rroba të zeza dhe të ulur të gjithë rrsht me njëri – tjetrin ranë në sy të tifozëve të tjerë dhe për shkak të gjesteve të sinkronizuara dhe të cuditshme gjatë gjithë lojës ,të cilën Bajerni e fitoi me rezultatin 3-2. Për shkak të vendeve ku ishin ulur grupi I të rinjve u pa live në TV nga njerëzit në të gjithë botën.

Një nga tifozët u shpreh se : “ishte diçka shumë e çuditshme.Ata qëndruan pa lëvizur për një kohë shumë të gjatë dhe pastaj u kapën përdore me njëri tjetrin dhe çoheshin e uleshin të gjithë njëherësh.Të gjithë ata që ishin pranë meje u habitën.Disa prej tyre qeshën kurse disa prej tyre dukeshin shumë të shokuar.Ishte thjesht diçka shumë e cuditshme.” Gjëja më e çuditshme e veshjes së tyre ishte një simbol prej rrethi në kraharorin e tyre.

Logo që I ngjante shumë një logoje tjetër që ishtë bërë pjesë e disa ngjarjeve të pashpjegueshme të javës së kaluar. I njëjti simbol eshtë vënë re në vënde të ndryshm anë e mbanë globit,duke nisur me shfaqjen e parë të tij në malin Sugarloaf të Rio de Janeiro’s të dielën e 20 tetorit.

You must be logged in to post a comment Login